Firma Profil

Byggefirmaet Ravn

Specialister i tømrer og snedker opgaver

Byggefirmaet Ravn tilbyder alt indenfor tømrerfaget. Med over 15 års erfaring som tømrer og med en uddannelse som bygningskonstruktør, står vi klar til at hjælpe.

Alt fra tegninger, til ansøgning om byggetilladelse og til udførsel af både små og store byggeprojekter. Firmaet er bosiddende i Aalborg i Nordjylland og dækker hele Nordjylland.

Vi tilbyder en bred vifte af opgaver som udskiftning af døre og vinduer, nyt gulv i stue eller hele huset, gipslofter, køkkenopsætning eller køkkenmontage, ny terrasse, opførsel af skur eller carport, tagrenovering eller udskiftning af tag, vi står til rådighed for jer.

Med en uddannelse som bygningskonstruktør er der er også mulighed for, at vi kan tegne jeres nye tilbygning, renovering, sommerhus, samt stå for udførsel samt koordineringen af andre håndværkere, og afholde byggemøder for jeres byggeprojekt.

Vi sætter en ære i godt dansk håndværk det vigtigt for os at I føler jer trygge i byggeprocessen, og vi løbende har opfølgning på udviklingen i projektet. Det handler om tillid og kvalitet.

Så har i brug for en stabil håndværker i kan regne med – så ring til os, og få en snak om mulighederne i jeres kommende byggeprojekt.

Ring til os i dag på telefon +45 26 71 71 64 eller skriv til os på info@byggefirmaetravn.dk. Vi glæder os til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag

Har I brug for en stabil håndværker i kan regne med – så ring til os, og få en snak om mulighederne i jeres kommende byggeprojekt.

Vi er medlem af