Tegning af hus/tilbygning

Tegning af hus / Tilbygning

Byggefirmaet Ravn med 10 års tømrererfaring og uddannet som Bygningskonstruktør, er grundlagt af Kasper Ravn, og er beliggende i Aalborg. Jeg har flere års erfaring inden for at tegne tilbygninger og huse.

Vi står gerne til rådighed for et uforpligtende møde hvor vi kan tale om jeres drømme og ideer, og til hvordan vi får drømmen ført ud i livet, mødet kan forgå hos jer men selvfølgelig også hos Byggefirmaet Ravn.

Efter det første møde kan vi tage stilling til, om vi skal forsætte samarbejdet, hvor vi derefter vil udarbejde et skitseforslag på jeres ideer, tanker og behov. Skitseforslag vil bestå af en planløsning, facade og visualisering af jeres projekt.

Vi hjælper gerne med papirarbejdet og ansøgning om byggetilladelse, samt dialogen med kommunen, så I kan få jeres byggetilladelse hurtigst muligt.
Herefter vil der følge et tilbud på, hvad de forskellige faser af byggeriet koster. Faserne er inddelt i tre punkter som er: Tilbud og Skitseforslag, Myndigheds projekt og Hovedprojekt.

I vil nemt kunne overskue de enkelte dele af projekteringen og byggeriet, ud fra det tilbud vi vil komme med, og på den måde kan I nemt afgøre, hvor meget I ønsker at vi skal deltage i processen.

Vi vil ud fra vores grundige skitsering og valg af konstruktionsopbygninger, også kunne komme med et prisoverslag på byggeriet, og tidsramme for byggeperioden.

Vi står selvfølgelig også gerne for byggeledelsen i jeres kommende byggeprojekt. Udbud og kontraktfasen hvor der hentes tilbudspriser og skrives kontrakt med håndværkerne, samt føre fagtilsyn og byggerådgivning i byggefasen, samt afleveringsforretning.

Ring til os i dag på telefon +45 26 71 71 64 eller skriv til os på info@byggefirmaetravn.dk. Vi glæder os til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag

Har I brug for en stabil håndværker i kan regne med – så ring til os, og få en snak om mulighederne i jeres kommende byggeprojekt.